Ювілейний 25 молитовний ранок “Різдво Христове” відбувся у місті Дубно

Ювілейний 25 молитовний ранок “Різдво Христове” відбувся у місті Дубно

В місті Дубно 15 грудня пройшов ювілейний 25 духовний ранок «Різдво Христове». Організатори заходу, Дубенська міська рада на чолі з міським головою Василем Антонюком, запросили на зустріч керівників місцевих церков, освітян, представників органів влади, підприємців та волонтерів. Директор Західного відділення Українського біблійного товариства Віталій Войтович представити нове видання Сучасного перекладу Біблії й подарував комплект організаторам.

Для проведення спілкування локацією обрали приватний заклад «Дубенська гімназія «Премудрість». Учасники об’єднувалися у молитвах за Україну, військових, постраждалих та завершення війни. Також присутні провели збір коштів на генератори, організований волонтерами Благодійного фонду «4.5.0.». Загальна сума склала близько 11 тисяч гривень.

Зустріч розпочалася з молитви Господньої «Отче наш». Благочинний отець Василь звернувся зі словами духовної настанови стосовно Різдва Христового. Він наголосив, що точна дата цієї епохальної події невідома, тож необхідно зосереджуватися у першу чергу на Ісусі. Святкування Різдва, за його словами, полягає не у веселощах чи розвагах, а у прийнятті Божої благодаті.

Від Церкви адвентистів сьомого дня були присутні керівник адвентистської церкви на заході України Василь Чопик та обласний пастор Рівненської області Валерій Левицький.

Молитовний сніданок завершився молитвою отця Івана. Після офіційної частини учасники мали нагоду пригоститися смаколиками й поспілкуватися.

Василь Чопик, керівник адвентистської церкви на заході України

Олександр Резніков, координатор проєктів ADRA на заході України

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.