Відбувся молодіжний конгрес «Сіль землі»

Відбувся молодіжний конгрес «Сіль землі»

Потужною подією в молодіжному середовищі у 2018 році став з’їзд молодіжних лідерів Церков Адвентистів Сьомого Дня (АСД) Західної України «Сіль землі» 23-25 листопада в м. Ужгород. Близько  60 активних молодих і посвячених на Божу справу людей з’їхались щоб прославити Бога, надихнутись для служіння і пройти навчання в сфері молодіжного служіння. Заходи відбувались в другій Ужгородській громаді Церкви АСД.

Головним спікером з’їзду запросили керівника Відділу Молодіжного Служіння Подільської Конференції Дениса Абубакірова. Його надихаючі проповіді не залишили байдужими жодного учасника. Представлений ним семінар про категорії молоді і підходи роботи з ними – змусив переосмислити багато аспектів у молодіжному служінні.

Активно підтримали в проведенні заходу пасторська сім’я Крестинич з Міжгір’я. Василь провів серію навчальних семінарів з темою «Церква у Facebook». Дружина Василя, Оксана, розповідала про психологічні особливості деяких категорій молоді і давала підказки щодо правильної реакції на ті чи інші обставини життя.

Про можливості місіонерської роботи і Instagram розповідав Ростислав Білунка (November). Розкрив правильні методики і послідовності в роботі системи.

Цікавими і емоційними були круглі столи з лідерами, які проводив керівник Відділу Молодіжного Служіння Західної Конференції Олександр Коропець. Тематика не була обмежена і молодь написала понад 50 запитань, відповідаючи на які, доводилося залучати усіх присутніх пасторів і спікерів. Такий інтерактив допоміг сконцентрувати увагу на найактуальніших потребах і проблемах молоді і молодіжного служіння.

Аналізуючи пости в соцмережах і переписки в групах молоді, можна сміливо заявити, що конгрес вдався. Лідери отримали нові знання, натхнення і позитивні емоції. Цьому успіху неймовірно посприяли віряни Ужгородської другої громади Церкви АСД на чолі з пастором Станіславом Прокопцем, які забезпечили делегатам проживання і харчування.

Олександр Коропець

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.