На фестивалі в Ільниці діти представили свої таланти

На фестивалі в Ільниці діти представили свої таланти

В неділю 3 березня відбувся дитячий фестиваль «Сходинки в небо». Ільницька громада гостинно відчинила двері для молодшого покоління. Приїхали діти з Ужгорода, Мукачева, Бобовища, Виноградова, Бедевлі, Тересви, Іршави, Ільниці. Було присутньо понад 100 дітей з дорослими.

Учасники прославляли Бога співом, віршами, грою на музичних інструментах. Головним персонажем фестивалю стала дівчинка, яка хотіла потрапити на небо, взявши з собою багато речей. Та на цьому заході їй пояснили, що на небо не потрібно брати тенісні ракетки чи туристичне приладдя. На небо людина візьме лише свій характер.

Дітям продемонстрували малюнки інструментів біблійних часів, а також розповіли про те, якою важливою є музика з часів Мойсея. Гарно оформлена сцена створювала приємну атмосферу свята. Три години пролетіли швидко.

В кінці фестивалю всі отримали подарунки, дипломи й дитячі Біблії. Спілкування продовжувалось за спільним обідом, після якого всі відправились по домівках, дякуючи Богу за  таку чудову можливість прославити Його.

Світлана Савіна

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.