Рецепт хліба на хлібопечі

Рецепт хліба на хлібопечі

Сіль – 2 ч.л. без гірки,
Сухі львівські дріжджі – 2 ч.л. без гірки,
Цукор – 2 столові ложки без гірки,
Пшеничні висівки – 3 столові ложки з гіркою,
Рослинна олія – 4-6 столових ложок,
Вода – 500 мл,
Борошно – 1 л 320 мл (4 склянки пластикових по 330 мл повні до країв, але без гірки).
Приготування: все кинути в чашу хлібопечі, включити режим №1 (хліб), скоринка засмажена.

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.