В 28 день народження радіо “Голос Надії” був організований благодійний концерт для підтримки “Відчайдушних”

В 28 день народження радіо “Голос Надії” був організований благодійний концерт для підтримки “Відчайдушних”

«Ваше радіо грає на фоні життя і стає саундтреком епохи, яку ми проживаємо усі разом. Ці дні річниці війни складні, але підтримка, яку дарує ваше радіо, дає сили й надію не здаватися і дивитися на небо»

Віктор Черкаський

17 травня 2023 року святкувало свій 28 день народження радіо «Голос Надії». З цієї нагоди 20 травня у приміщенні Церкви адвентистів сьомого дня у м. Львів «Вічне Євангеліє» було проведено благодійний концерт.

Мета заходу полягала у презентації роботи радіо в умовах війні та проведенні благодійного збору на тактичні аптечки для бійців ЗСУ.

У концерті прийняли участь відомі українські християнські виконавці, пісні яких лунають на хвилях радіо «Голос Надії» – Уляна Проданюк, Ivanka Manka, гурти «Кароліна-бенд», «Cry Nebа» та  «Room For More».

Благодійний концерт відвідало близько 250 людей і понад 800 взяли участь у перегляді прямої трансляції в соцмережах. Завдяки усім хто був присутній на концерті в залі та онлайн було зібрано 63 110 грн, які були передані лідеру волонтерської команди «Відчайдушні» Олександру Коропцю. На ці кошти будуть сформовані тактичні аптечки, які передадуть бійцям на передовій.

З вересня 2022 року робота радіо була переформатована у зв’язку з початком повномасштабного вторгнення. Сьогодні радіо «Голос Надії» віщає у прямому етері з понеділка по п’ятницю 11 годин на добу з прямоетерної студії у м. Львів. Продакшин-студії у м. Вінниця, м.Чернівці та м. Полтава записують програми духовного, дитячого, сімейного і мотиваційного спрямування та начитують християнські аудіокниги.

Радіо «Голос Надії» дихає і живе в одному ритмі та на одній хвилі з українським суспільством, нагадуючи про Того, Хто серед хаосу, втрат, болю, непевності та страху тримає все під контролем та Єдиний здатний подарувати душевний мир та надію на майбутнє.

Валентина Щербанюк, продюсерка радіо «Голос Надії»

Фото: Юрій Поліщук та Іван Ларін

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.