На підлітковому таборі LETTS відпочивали та вчилися спілкуватися з Богом

На підлітковому таборі LETTS відпочивали та вчилися спілкуватися з Богом

З 26 червня по 6 липня на базі села Боржава, Берегівського району, Закарпатської області, проходив наметовий табір LETTS (Lift Up Your Eyes To The Sky (підніми очі до неба). Команда протягом 10 днів плідно служила для дітей віком від 10 до 15 років. Загальна кількість учасників табору становила 120 людей. На підлітковому заїзді табору “LETTS” близько 20 учасників були із сімей не адвентистів. Дехто з них приїхали й на молодіжний заїзд, адже їм дуже сподобалась атмосфера саме християнського табору.

За цей час  – 9 команд  духовно надихалися, активно відпочивали, а саме змагання на байдарках, екскурсії на катамарані, риболовля, переправа, загально табірні ігри.  Відвідували такі спеціалізації як art-терапія, термомозаїка, ліпка з глини, кулінарія, психологічні тренінги. Команда табору теж отримала навички табірного служіння. Кожен зміг спробувати себе у різних сферах, таких як наставництво, медіа служіння, координування, музичне служіння тощо.

Невіддільною частиною для команди було ранкове та вечірнє духовне натхнення. 1 липня, у суботу, відбулося особливе служіння, де 6 людей прийняли рішення присвятити своє життя Богові, прийнявши водне хрещення.

Темою табору було спілкування. Ми по – різному спілкуємось з людьми, тому що не знаємо всіх. Є люди, які нам чужі, ми не можемо висловити їм своїх думок чи почуттів. Але для Бога кожна людина дорога і близька, бо Сам Божий Син помер за кожного на цій землі. Ми для Нього – надзвичайна цінність. Тому Бог відкритий для спілкування з кожною дитиною, дорослим чи стареньким. Він бажає спілкування з тобою.

Саме цю ідею на таборі намагалися донести до кожного учасника, адже наше спілкування з Небесним Батьком є важливою частиною у житті.

Останній вечір був сповнений слізьми та обіймами. Кожен залишився задоволеним, взяв для себе багато корисного, навчився чомусь новому, спробував щось незвичне, знайшов нових друзів.

Емоції та теплі спогади про незабутні 10 днів на таборі LETTS ще довго не покидатимуть його учасників.

«Тому так промовляє Святий Дух: Сьогодні, коли почуєте Його голос, не робіть закам’янілими ваші серця» (Євреям 3:7-8).

Юліанна Павлище

Вікторія Друзд

 

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.