«Щаслива зірка» засяяла у Мидську

«Щаслива зірка» засяяла у Великому Мидську

Літні промені сонця нагадали про літо, а для дітей це час таборів. Сьомий раз організовується табір «Щаслива зірка», що на Рівненщині. Але цього літа він був особливий. Нам запропонували провести його в чудовому Будинку культури с. Великий Мидськ. Всього на таборі було 100 дітей, 90 з них – діти з Великого Мидська та навколишніх сіл.

Команда з 26 лідерів ретельно готувалася до приходу дітей: прикрашали зал, ділили по командах, привітно зустрічали. Духовною основою табору було дослідження життя Йосипа.

Щодня лідери, одягнуті в біблійних персонажів, допомагали мандрувати сторінками Святого Письма.

Батьківська сім’я, зрада братів, рабство, в’язниця, підвищення, прощення – такий шлях Йосипа. Такі ж актуальні теми допомагали підліткам розбиратися в життєвих ситуаціях. Діти з нетерпінням очікували й спеціалізацій, на яких можна було б навчитись чомусь корисному і цікавому. А їх на таборі було вдосталь: це і кулінарний клас, і стрільба з лука, і спорт, і плетіння браслетів, і участь в ляльковій виставі.

Табірчани не тільки відпочивали, але хотіли й чимось послужити. На прохання депутата районної ради Обдійчука В. І. плели сітку для Костопільської тероборони.  А в один з днів ми прибирали територію селища.

Радісною подією на таборі було хрещення Надії Шевчук і Мирослава Бородавки.

Надзвичайним виявився останній день табору, коли на концерт прийшли й батьки, і діти, і жителі селища. Учасники програми прославляли Бога та просили за мир в Україні.

Табір відвідав також і п’ятидесятницький пастор, депутат міської Костопольської ради Лещик С. А., який запросив команду проводити такі заходи в цій місцевості.

Дякуємо за сприяння в проведенні табору старості села Давидчук С. В., також директору Будинку культури Вітошко Н. В. і директору відділу культури Костопільського району Макаровій Т. В.

Подяка Богу за такі благословіння і чудову команду лідерів. Подяка пасторам Бабію Руслану та Савчуку Геннадію за підтримку табору.

Керівник дитячого відділу Західної конференції Савіна Світлана

 

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.