Адвентистська церква Луцька сприяє реабілітації військових

Адвентистська церква Луцька сприяє реабілітації військових

З ініціативи Церкви адвентистів сьомого дня міста Луцьк 3 лютого пройшов благодійний концерт «Цар Переможець». Зібрані кошти будуть використані для реабілітації поранених військових та їх дружин в санаторії «Барвінок».

Ведуча Анастасія Двораковська представляла учасників концерту. Глядачі мали нагоду слухати виступи симфонічного оркестру, диригент Борис Антонюк, хору, диригентка Дарія Шевчук та солістів Михайла Іващенка й Ліди Співак. Пастор Олександр Слободський звернувся до присутніх зі словами підтримки й натхнення., звертаючи їхню увагу на біблійні істини.

Серед запрошених гостей були представники місцевої влади. Концерт відвідав завідувач сектору із питань релігії і національностей Управління культури департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної військової адміністрації Василь Гайдук.

Центральною частиною концерту була кантата “Цар Народився” у виконанні симфонічного оркестру та хору. Твір складається з 9 частин, кожна з яких наскрізною ниткою несла в собі теми віри, надії, любові та спасіння. На завершення програми усі учасники заходу урочисто виконали гімн-молитву «Боже Великий Єдиний».

Завдяки доброті й щедрості присутніх вдалося зібрати 56 000 грн для реабілітації військових та їхніх дружин. Це допоможе організаторам діяти за методом Ісуса Христа, піклуючись про здоров’я тих, хто має в цьому потребу.

Анастасія Двораковська

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.