Євангеліст з Чехії охрестив 12 душ

В мальовничому куточку природи, на теренах бази відпочинку «Барвінок» вже вкотре проходять відпочинкові євангельські програми. І цей рік не був винятком. З 25 липня по 5 серпня 100 відпочиваючих мали змогу відвідати це  чудове місце, де кожен міг отримати величезний заряд енергії  з краси природи, яка сама по собі розповідає про велич нашого Творця, в поєднання  з духовними лекціями євангеліста Андрія Шамрая.

Кожен день розпочинався  з духовного натхнення і молитов.  А далі що не менш важливіше, всі мали змогу фізично зміцнитися через  ранкову зарядку і звичайно ж,  через смачні корисні сніданки, обіди і вечері, які з любов’ю готували команда поварів під чітким керівництвом Михайла Спасюка та  Марії Поп.  Усі мали змогу отримати практичні поради що до  фізичного  здоров’я від лікаря Людмили Барабаш.

Але найважливіше, це духовне здоров’я яке кожен учасник міг зміцнити через  вивчення Святого письма з тематичних лекцій Андрія Олександровича. Кожного разу слухачі мали можливість здійснювати уявну подорож в часі до різних історичних подій і місць в минулому. Відчути себе пасажиром Титаніка, чи жителем Помпеї під час виверження вулкану, а можливо відчути себе великим завойовником як Олександр Македонський, чи пройти останній шлях поруч з Христом до Голгофи. А також усі знайшли відповідь на питання, що найбільше цікавило: «А що ж очікує нас в майбутньому?» І кожен замислився над питанням: А що мені робити сьогодні? Більш точніше дослідити почуту тему усі мали змогу у шести невеличких групах з пасторами наставниками, а також була сьома група, яка складалася з дітей, що прикрашала вечори сценками та співом. Як результат духовної праці, 12 душ  прийняли рішення покаятись і охреститись, що й стало кульмінацією цієї програми.

Звичайно що це свято не пройшло без атаки і  нападів сатани та його ангелів, які намагались усіма силами перешкоджали обряду хрещення,  а також наводили оман на людей які стояли біля берега озера вдягнені в форму для хрещення. Але не зважаючи ні на що, хрещення відбувалось під спів хору, якій приїхав підтримати і прикрасити цей особливий день з Львівської другої громади. Спочатку 9 душ заключили завіт з Господом, а ввечері перед заходом сонця  учасники  табору знов стояли на тому ж березі озера де вранці з криками їх проводжали місцеві жителі і раділи, оскільки ще 3 душі уклали завіт з Богом.

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.