У Львові пастори допомагали молоді знайти відповіді на складні запитання

У Львові пастори допомагали молоді знайти відповіді на складні запитання

29 квітня 2023 року у першій громаді Адвентистів сьомого дня м. Львова відбулася молодіжна зустріч у форматі “Питання – відповіді”. Близько 30 молодих людей зібралися разом для того, щоб звеличити Ісуса разом з музичним гуртом з 4-ої громади м.Львова.

Протягом тижня питання надсилались у чати для молоді, а цього вечора лунали відповіді на них від досвідчених служителів, серед яких були – Сергій Антонюк, директор Західного медіацентру Медіагрупи «Надія»; Артем Щербанюк, ведучий програм «Філософський камінь» і «В контексті»; Володимир Скиба, пастор першої львівської громади з багаторічним стажем. Ведучим молодіжної зустрічі був Антон Баранник

Молодь обговорила різноманітні запитання, пов’язані з особистими переживаннями, а також сьогоденням українського суспільства.

Зокрема розмірковували над ставленням до прикрас і над особистим призначенням, а саме, як зрозуміти покликання – чи відповідає воно Божій волі.

Також почули відповіді як підтримати тих, хто втратив рідних і яким чином християни можуть брати участь у суспільному житті, особливо під час воєнних дій.

Після служіння молодь мала можливість поспілкуватись за горнятком чаю.

Антон Баранник

Фото: Іван Ларін

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.