Дві людини, два шляхи до Бога: досвіди закарпаток, які охрестилися у Нових Обіходах

Дві людини, два шляхи до Бога: досвіди закарпаток, які охрестилися у Нових Обіходах

Марія Шимон та Марія Попович, дві закарпатки, які охрестилися під час євангельських зустрічей в Нових Обіходах, стали вірянками адвентистської церкви у селі Данилово.

Марія Шимон розпочала свій шлях до Бога в адвентистській церкві реформаційного руху. Згодом вона стала православною, вийшовши заміж. Тож наступні 40 років її життя були пов’язані з православною церквою. Останні 10 років вона хотіла відвідувати адвентистську церкву, та чоловік був категорично проти, тому в неї не було можливості виконати свою мрію. Не так давно її чоловік помер. Тепер Марія почала регулярно відвідувати богослужіння, євангельські зустрічі та готуватися до хрещення, яке відбулося у санаторії «Наш дім».

Марія Попович також з дитинства знала про адвентистську церкву, тим більше, що її родичі були адвентистами. Діти, на відміну від них, долучилися до п’ятидесятницької церкви, та Марія завжди наполягала на святості суботнього дня. Тож у певний період свого життя також почала відвідувати адвентистську церкву й програми, які там організовували. Прийнявши рішення охреститися вона теж відгукнулася на пропозицію відвідати євангельські зустрічі в Нових Обіходах.

Тепер ці дві жінки вірянки адвентистської церкви. У кожної з них був свій шлях до прийняття Спасителя і вони зробили найважливіший крок у своєму житті.

Михайло Опіяр

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.