Благодійний захід на підтримку захисників України пройшов у Дубно

Благодійний захід на підтримку захисників України пройшов у Дубно

В Дубенському міському будинку культури 10 березня відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ «Ти у наших серцях, Україно!». Захід був організований спільними зусиллями адвентистської церкви міста Дубно й відділом культури Дубенської міської ради. Було присутньо понад 700 осіб. Від Церкви адвентистів сьомого дня на заході України відвідали концерт керівник Василь Чопик та заступник Віктор Власюк.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Василь Антонюк. Він наголосив на важливості проведення благодійних заходів на підтримку захисників України. Пам’ять про полеглих героїв вшанували хвилиною мовчання.

Були присутні представники духовенства, які зверталися до присутніх, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ протоієрей Іван Дуда та пастор Церкви адвентистів сьомого дня міста Дубно Валерій Левицький.

Під час благодійного заходу на сцені були представлені найкращі номери, створені дитячими танцювальними та вокальними колективами. Також зі сцени лунали вокальні патріотичні композиції, молитви та пісні про Бога.

Загалом завдяки благодійному заходу було зібрано 96 тисяч 595 гривень та 20 євро.

За матеріалами ресурсу Дубенської міської ради (сайт, Facebook)

0 коментарів

Залишити коментар

Хочете приєднатися до дискусії?
Не соромтесь, зробіть свій внесок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.